Czy firma produkująca jedynie przekąski waflowe może wzrastać w spektakularnym tempie i nieustannie zaskakiwać wciąż nowymi, chrupiącymi recepturami? Jak najbardziej tak! Już od ponad 30 lat aktywnie rozwijamy portfolio naszych produktów, dopracowując je w każdym szczególe.
Jako pionierzy w produkcji wafli ryżowych i kukurydzianych oraz prekursorzy zdrowego stylu odżywiania w Polsce czujemy dumę, kiedy nasze wafle każdego dnia wspierają zdrowe wybory konsumentów na niemal wszystkich kontynentach.
Jaki jest sekret niezwykłej chrupkości naszych wafli? Przede wszystkim to najwyższej jakości ziarna, które wypiekamy w optymalnej dla nich temperaturze, tak by zawsze zaskakiwały swoją chrupiącą strukturą.
Za kulisami tej podróży stoją nasi pracownicy, którzy wykorzystują swoje doświadczenie i pasję do śledzenia trendów żywieniowych, kreowania nowych receptur, poszukiwania nowych rynków zbytu czy wreszcie ekspresowego dostarczania produktu gotowego w odpowiednim czasie i do odpowiedniego miejsca. Prawdę mówiąc, sami siebie zaskakujemy w kwestii tego, jak wiele już wiemy o waflach i co jeszcze potrafimy stworzyć z worków pełnych najwyższej jakości ziaren!